stranden san juan, ibiza
SAN JUAN IBIZA > Sant Joan de Labritja  stranden san juan, ibiza
STRANDEN van SAN JUAN  - ’PLATGES de Sant Joan de Labritja’ -

De stranden van San Juan omvatten een aantal van de allermooiste van het eiland Ibiza, en 4 stranden kregen inmiddels een BLUE FLAG uitgereikt.
Er gelden tegenwoordig gelukkig een aantal voorwaarden tot behoud van deze schoonheid, zo wordt er door de autoriteiten gezorgd voor de naleving van de mileuregels.
Bovendien zorgen, in het kader van de IBIZA TRANSITION MISSION, de mensen van GREENHEART in de zomer regelmatig voor het noodzakelijke extra schoonmaakwerk op stadsstranden over het hele eiland.


SAN JUAN heeft prachtige stranden met minimale voorzieningen, maar wel met kristalhelder water, soms wat afgelegen, maar ieder met een geheel eigen karakter zoals:
ES PAS DE S’ILLA DES BOSC, SA CALA DES MULTONS, ES CANARET Cala Xarraca, CALA D’EN SERRA, PORT DES SES CALETES, S’Illot des Renclí, CALA d’ES PORTIXOL en Platja Allà dins.

De STRANDEN met uitgebreide DIENSTVERLENING en mogelijkheden tot Watersport zijn: Cala Xuclá, BENIRRÀS, Port de Sant Miquel, Cala Portinatx, s’Arenal Petite, s’Arenal Gros, Cala Sant Vicent.

STRANDEN van SAN JUAN, Ibiza
Ibiza 4 all, Alles over de gemeente San Juan, of Sant Joan de Labritja, op het eiland Ibiza.


© 2006 - 2018 ibiza4all.org